כיצד לסגור פרופיל ב - Odnoklassniki

האינטרנט

בחיי היומיום שלנו, האינטרנט פרץ במהירות. "חברים בכיתה" הם אחד הפופולריים ביותר ברשתות החברתיות הפופולריות ביותר.

אם

כיצד לסגור פרופיל אצל חברים לכיתה
רשתות חברתיות אחרות מצומצמות יותר,למשל, הם מחושבים יותר עבור אנשים צעירים או עבור משתמשים מתקדמים, אז אנשים Odnoklassniki בגילאים שונים, סטטוסים חברתיים שונים, ומין שונים רשומים. הנה הם מבלים הרבה זמן בתקשורת עם חברים, חברים לכיתה או קרובי משפחה רחוקים, כמו גם גלישה תמונות, קטעי וידאו, להצטרף לקבוצות, לשחק משחקים, באופן כללי, לבלות זמן מעניין.

לאחרונה, מספר רשוםמגביר. האתר הוא ביקר על ידי אנשים של הדור המבוגר שכבר השיגו הרבה בחיים. הם מחפשים את חבריהם לכיתה, חברים שאבדו מזמן, קרובי משפחה החיים בחו"ל. זוהי הזדמנות מצוינת לתקשר במרחק של אלפי קילומטרים. לכן, פתיחת פרופיל "Classmates" היא צעד רציני עבור משתמשים רבים, הזדמנות לתקשר עם אותם אנשים יקרים. רשימת חברים

סגור פרופיל לכיתה
לפרוס תמונות של קרובי משפחה וקרובי משפחה, וידאו משפחתי. אני רוצה שרק חברים יראו את זה. לכן, נשאלת השאלה כיצד לסגור את הפרופיל ב Odnoklassniki.

באתר "Odnoklassniki" זה מקובל להעריך ותגובות תמונה. וכולם, כמובן, רוצה את הדירוגים להיות הגבוהה ביותר, והערות חיוביות בלבד. אבל זה קורה כי אדם לא יבוא יבוא לשים הערכה רעה או להשאיר תגובה שלילית, אשר אני לא רוצה לראות בדף שלי. כל משתמש רשום יכול לבקר בפרופיל. אנשים שונים, כולל לא משכילים. אתה יכול להתעלם הערות כאלה, אבל זה עדיין לא נעים. וכדי להגן על משתמשים מאירוע כזה, מנהלי האתר הציע שירות - לסגור את הפרופיל ב Odnoklassniki.

עד כה, שירות סגירת הפרופיל אינוהוא בחינם. לשם כך, עליך להיות בעל כסף בחשבונך. כיצד לסגור את הפרופיל ב "Classmates", אתה יכול למצוא באתר. סגור את הפרופיל - זה לא אומר למחוק את הדף. זה יהיה סגור מ

פתח פרופיל לכיתה
זרים שלא היית רוצה לראותכאורחים. רק חברים יכולים להיכנס לדף. לכן, אדם צריך להתיידד איתך כדי לבקר את הדף. וכאן יש לך את הזכות להחליט בעצמך, לקבל את זה כחבר או לדחות את ההצעה.

עכשיו שקול איך לסגור את הפרופיל"חברים בכיתה". אנו מוצאים מתחת לתמונה, בתפריט, את שורת "שינוי הגדרות". לאחר מכן בחר "סגור פרופיל", ואז מופיע טבלה, המציינת כמה אתה רוצה לשלם. אם אתה משלם ומאשר את החלטתך, הפרופיל סגור. עכשיו יש לך פרופיל סגור לזרים. אנשים שביקרו בפרופיל שלך יוכלו לראות רק את התמונה הראשית ולקרוא את ההערות שמתחת. תוכל לראות מי ביקר אותך, רק אם האורח משאיר תגובה מתחת לתמונה העיקרית שלך. לאחר מילא את כל הדרישות לגבי איך לסגור את הפרופיל "Classmates", אתה יכול להיות מוגן מפני אורחים לא רצויים.

תגובות (0)
הוסף תגובה